Motorverzekering

//Motorverzekering
Motorverzekering2017-10-27T11:22:00+02:00

Motorverzekering van Gio Klassieker Verzekering

Bij een motor hoort een passende verzekering. Veilig toeren op de wegen zorgt voor een vrij en blij gevoel, mits je een gepaste motorverzekering hebt afgesloten. Voor iedere motorrijder heeft Gio Klassieker Verzekering een paar diverse motorpakketten samengesteld, hier kunt u zelf de meest passende dekking kiezen voor uw voertuig. Voordat u de weg op gaat is het bedachtzaam om eerst een gepaste verzekering af te sluiten bij Gio Klassieker Verzekering.

Gio Klassieker Verzekering heeft drie motorpakketten samengesteld; de WA-verzekering, Beperkt Casco verzekering en Volledig Casco verzekering. Voor iedere motorliefhebber hebben wij een passende verzekering; of u nu vaak op de weg te vinden bent met uw motor of niet.

GIO Klassieke Motorverzekering

Persoonlijk advies over uw motorverzekering

Bij Gio Klassieker Verzekering adviseren en verzekeren wij op een objectieve, persoonlijke en onafhankelijke manier. Tevens adviseren en verzekeren wij niet alleen particulieren, maar ook verenigingen, instellingen en bedrijven.

Naast onze motorverzekeringen, kunnen wij u ook van dienst zijn met klassieke motorverzekering en klassieke bromfietsverzekering. Dit doen wij op een deskundige en professionele manier, zodat u op een goede manier geïnformeerd en geadviseerd wordt over uw verzekering. Heeft u vragen over de motorverzekeringen van Gio Klassieker Verzekering? Wij geven u graag persoonlijk antwoord, bel ons op 036-548 70 70 voor meer informatie of advies.