Over GIO

/Over GIO
Over GIO2022-05-06T08:12:49+02:00
gio adviesgroep locatie

WIE ZIJN WIJ

Al sinds 1975

In 1975 kwam Gio Klassieker Verzekering als eerste in Nederland met speciale verzekeringen voor klassieke auto’s. Nu, ruim 40 jaar later, zijn wij op dit gebied met afstand de bekendste verzekeraar. Van de Opel Kadett B Coupé tot de Jaguar E-Type, van de Citroën DS Pallas tot de Karmann Ghia Type 14. Wij kennen onze klassiekers. Ook voor úw geliefde oldtimer hebben wij de beste verzekering. Met perfecte dekking, gunstige premies en uitstekende voorwaarden.

LIEFHEBBERS AAN HET STUUR

Op 1 januari 2015 heeft Gio Klassieker Verzekering een doorstart gemaakt. Sindsdien heten we Gio Klassieker Verzekering met aan het stuur de directeuren Frank Musters en Albert Boekel. Mannen met een grote liefde voor klassieke auto’s en een jarenlange ervaring in de verzekeringswereld.

OOK VOOR UW ANDERE VERZEKERINGEN

Naast onze welbekende verzekeringen voor oldtimers en klassieke motorfietsen, kunnen we u ook uitstekend bedienen met woon- en persoonsverzekeringen. Altijd inclusief onze jarenlange ervaring, waardoor u gegarandeerd bent van een verzekering op maat. Wij adviseren en verzekeren particulieren, verenigingen, instellingen en bedrijven. En dat doen we persoonlijk, objectief en onafhankelijk.

Wij houden het graag persoonlijk – dus bel!

Heeft u vragen? Bel ons op (036) 548 70 70. Want wij geven u graag persoonlijk antwoord.

andere verzekeringen gio