Klassieke Motorverzekering

//Klassieke Motorverzekering
Klassieke Motorverzekering2017-10-27T11:21:50+02:00

Klassieke motorverzekering van Gio Klassieker Verzekering

Gio Klassieker Verzekering staat bekend om verzekeringen van klassieke voertuigen zoals oldtimers, youngtimers en klassieke motoren. Als liefhebber van klassieke motoren moet u er niet aan denken dat uw exclusieve klassieker schade oploopt, die pas tegen een hoge prijs kan worden opgeknapt. Daarom is het handig om een klassieke motorverzekering af te sluiten bij Gio Klassieker Verzekering.

Wij van Gio Klassieker Verzekering weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw klassieke motor te verzekeren op een gepaste manier. Om deze reden hebben wij van Gio Klassieker Verzekering een aantal gepaste klassieke motorverzekeringen opgesteld, tegen een scherpe premie. Voor de klassieke motoren hebben wij drie verzekeringen; de WA-verzekering, de Beperkt Casco verzekering en de Volledig Casco verzekering. Twijfelt u ergens over? Laat u adviseren dor een van onze deskundigen!

klassieke motorverzekering

Laat u persoonlijk adviseren over uw klassieke motorverzekering

Gio Klassieker Verzekering gaat op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier te werk. Of het nu gaat om een klassieke motorverzekering of een bromfietsverzekering, Gio Klassieker Verzekering is u altijd van dienst. Wij begrijpen dat iedere klassieke motor een exclusief voertuig is, hier hoort een passend advies bij. Voor advies of meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 036-548 70 70. Maar liefst 15.000 autoliefhebbers gingen u voor!