Klassieke Autoverzekering

//Klassieke Autoverzekering
Klassieke Autoverzekering2017-10-27T11:20:06+02:00

Klassieke autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering

U moet er niet aan denken dat uw onvervangbare klassieker schade oploopt, die tegen een hoge prijs pas kan worden opgeknapt. Gelukkig is daar Gio Klassieker Verzekering met een klassieke autoverzekering! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om uw voertuig op de juiste manier te verzekeren, daarom hebben wij voor u een gepaste klassieke autoverzekering opgesteld, tegen een heldere en scherpe premie.

Bij Gio Klassieker Verzekering heeft u de keuze uit diverse verzekeringen voor uw klassieker. Met een autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering bent u verzekerd met een zeer goede dekking en lage premie. U heeft bij Gio Klassieker Verzekering de keuze uit een wettelijk verplichte WA-dekking of een Beperkt Casco verzekering. Wij begrijpen dat er behoefte is aan complete zekerheid, daarom hebben wij de Volledig Casco dekking. Bij schade kunt u er dan zeker van zijn dat alles (voor zover mogelijk) wordt hersteld.

Persoonlijk advies over uw klassieke autoverzekering

Wij van Gio Klassieker Verzekering werken op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier. Daarnaast begrijpen wij dat iedere klassieker uniek is en daar een passend advies bij hoort. Naast klassieke autoverzekeringen kunnen wij u ook van dienst zijn bij woon– en persoonsverzekeringen. Voor advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 036-548 70 70. Maar liefst 15.000 autoliefhebbers gingen u voor!