Klassieke Autoverzekering

//Klassieke Autoverzekering
Klassieke Autoverzekering2022-10-28T12:34:44+02:00

Klassieke autoverzekering van GIO Klassieker Verzekering

U moet er niet aan denken dat uw onvervangbare klassieker schade oploopt, die alleen tegen een hoge prijs pas kan worden opgeknapt. Gelukkig is daar GIO Klassieker Verzekering met een klassieke autoverzekering! Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om uw onvervangbare klassieker goed te verzekeren. Daarom hebben wij voor u een gepaste klassieke autoverzekering opgesteld.

Bij GIO Klassieker Verzekering heeft u de keuze uit diverse verzekeringen voor uw klassieker. Met een autoverzekering van GIO Klassieker Verzekering bent u verzekerd van een zeer goede dekking tegen een lage premie. Wij begrijpen dat er behoefte is aan complete zekerheid. Daarom heeft u de keuze uit een wettelijk verplichte WA-dekking, een Beperkt Casco verzekering en een Volledig Casco dekking. Zo bent u er bij schade zeker van zijn dat alles (voor zover mogelijk) wordt hersteld.

De klassieke autoverzekering is geschikt voor particulieren die een klassieke (auto of motor) met een
Nederlands kenteken bezitten. Met een klassieke autoverzekering bent u verzekerd voor het financiële risico van schade aan uw
klassieker én voor het financiële risico van schade die met de klassieker aan anderen wordt toegebracht; deze WA-verzekering is wettelijk verplicht.
De klassieke autoverzekering is niet bedoeld voor klassiekers die dagelijks worden gebruikt, er mag
jaarlijks slechts beperkt worden gereden.

  • Scherpe premie met uitstekende dekking

  • 10% overdekking bij aantoonbare meerwaarde

  • Keuze van een eigen schadehersteller

  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland bij Casco-dekking

  • Meerdere klassiekers op één verzamelpolis is mogelijk

  • Waardegarantie op basis van taxatierapport

  • Polisvoorwaarden conform eisen FEHAC

Persoonlijk advies over uw klassieke autoverzekering

Wij van GIO Klassieker Verzekering werken op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier. Daarnaast begrijpen wij dat iedere klassieker uniek is en daar een passend advies bij hoort. Voor advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 036-5487070. Maar liefst 20.000 autoliefhebbers gingen u voor!