Bruiloft

//Bruiloft
Bruiloft2016-03-24T16:26:13+02:00

Uw bruiloft is een unieke gebeurtenis. Om de viering van deze speciale en bijzondere dag vlekkeloos te laten verlopen is een bruiloftverzekering een noodzakelijk kwaad.

U zou het immers toch bijzonder vervelend vinden wanneer u -bijvoorbeeld- de gehele bruiloft moet afgelasten door het onverwacht overlijden van een familielid of vriend?

Regel uw bruiloftverzekering nu online en geniet onbekommerd van die speciale dag!

Wat is verzekerd? 

Onkostendekking: hiermee verzekerd u zich tegen onderbreken, uitstellen, voortijdig beëindigen of afgelasten van uw huwelijk. Onder deze dekking vallen ook de kosten van het niet kunnen verschijnen van het bruidspaar of belangrijke genodigden.

Ongevallen en aansprakelijkheid: tijdens uw huwelijksviering kunnen zich ongevallen voordoen of kan er schade aan eigendommen van uw gasten zijn. Deze schade is verzekerd op deze rubriek.

Slecht weer: het kan stormen tijdens uw huwelijksviering en het kan zijn dat u om die reden de festiviteiten moet annuleren. De kosten zijn dan verzekerd.

Waardevolle objecten: U krijgt waarschijnlijk een hoop cadeau’s en het zou bijzonder vervelend zijn als u een waardevol object krijgt als geschenk en deze per ongeluk uit uw handen laat vallen.

Wat is niet verzekerd? 

Regelmatig zijn de volgende zaken niet verzekerd op uw bruiloftverzekering:

  • Schade aan computer, electronica en audiovisuele apparatuur door bedieningsfouten
  • Schade als gevolg van slijtage of andere geleidelijk werkende invloeden
  • Schade als gevolg van opzet of roekeloosheid
  • Schade die verhaalbaar is op leverings- of onderhoudscontracten