Overstapservice

//Overstapservice
Overstapservice2016-03-24T16:00:35+02:00

Opzegging huidige verzekering (22k) (pdf)

Opzegging huidige verzekering (39k) (word)

Gio  biedt volledige ondersteuning aan relaties die het behartigen van hun verzekeringsbelangen aan ons kantoor willen toevertrouwen. De overstap van een andere assurantieadviseur, direct writer of bank wordt door ons volledig bij u uit handen genomen. Met deze Overstapservice lopen alle verzekeringen probleemloos door, worden de premienota´s door ons kantoor geregeld en daarmee bent u ervan verzekerd dat al uw belangen zijn veiliggesteld.

De Overstapservice regelt de overvoer van uw verzekeringen naar ons kantoor, desgewenst van meerdere partijen tegelijk. En als wij dat met u zijn overeengekomen, dan voeren wij verbeteringen uit en zorgen dat overbodige verzekeringen worden geschrapt. Uiteraard adviseren wij over eventuele hiaten of tekortkomingen in dekkingen en verzorgen hiervoor de noodzakelijke aanvullingen.

Zijn er lopende schades? Dan kunnen wij deze ook indien u dat wenst overnemen. Vaak gebeurt dit in collegiaal overleg met de huidige behartiger van uw belangen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat uw belangen worden gewaarborgd.

Het enige dat u hoeft te doen is ons in het bezit te stellen van (kopieen van) uw polissen en een getekende intermediairwijziging. U dient ons uiteraard op de hoogte stellen, mochten er onverhoopt berichten niet via ons lopen, maar bij u terecht komen.

Over het algemeen vraagt de gehele overstap maximaal twee maanden. Wilt u overstappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.