Automobilistenverzekering – Oldtimerverzekering

//Automobilistenverzekering – Oldtimerverzekering
Automobilistenverzekering – Oldtimerverzekering2017-10-20T11:41:13+02:00

Automobilisten hulpverlening in Binnen en Buitenland

Welke automobilisten hulpverlening in binnen en buitenland is het meest geschikt?

Om u daarin te ondersteunen hebben wij een volledig overzicht opgesteld. Klik hier.

Oldtimer autoverzekering

Bent u in het bezit van een oldtimer en bent u op zoek naar een passende oldtimer autoverzekering voor uw klassieker? Zoek niet verder want Gio Klassieker Verzekering heeft voor u en uw voertuig de ideale oldtimer verzekering. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw onvervangbare voertuig goed te verzekeren. U moet er toch ook niet aan denken dat uw klassieker schade oploopt, en het pas tegen een zeer hoge prijs kan worden opgeknapt? Kies daarom voor een passende oldtimer autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering. Welke oldtimer verzekering past het beste bij u en uw auto?

Oldtimer verzekeren

Ook voor uw oldtimer heeft Gio Klassieker Verzekering de ideale oldtimerverzekering. Wij hebben een aantal pakketten, waar u gegarandeerd de ideale oldtimer verzekering vindt voor uw klassieker. Met een oldtimer verzekering van Gio Klassieker Verzekering is uw oldtimer verzekerd met een zeer goede dekking en lage premie. Bij Gio Klassieker Verzekering heeft u de keuze uit drie diverse verzekeringen. De eerste verzekering is een wettelijk verplichte WA-dekking, hierbij bent u algemeen verzekerd. Liever een uitgebreidere oldtimer autoverzekering? Kies dan voor de Beperkt Casco verzekering! Hierbij wordt er meer vergoed dan bij de WA-dekking, denk aan; aanrijdingen met dieren, brand of diefstal. De Volledig Casco dekking zorgt voor complete zekerheid en bij deze oldtimer verzekering kunt u zeker zijn dat alles voor zover mogelijk wordt hersteld

Oldtimer verzekeren, of ander voertuig?

Bij Gio Klassieker Verzekering wordt er gewerkt op een persoonlijke, onafhankelijke en objectieve manier. Ook begrijpen wij dat ieder (klassiek) voertuig uniek is, en daar een passend advies bij hoort. Daarom zijn wij u volledig van dienst wat betreft verzekeringen! Naast de oldtimerverzekering kunt u ook bij ons terecht voor een motorverzekering of inboedelverzekering. Voor meer informatie kunt u kijken bij de verzekeringen op onze website of contact opnemen met ons. Bel naar 036-548 70 70 of stuur een e-mail naar info@gio.eu. Maar liefst 15.000 autoliefhebbers gingen u voor!