Moderne Autoverzekering

//Moderne Autoverzekering
Moderne Autoverzekering2017-10-27T11:19:54+02:00

Autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering

Aan een auto zit een autoverzekering verbonden. Gio Klassieker Verzekering biedt naast de bekende oldtimerverzekeringen ook autoverzekeringen voor uw voertuig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw auto op de juiste manier te verzekeren. Of u een verzekering afsluit voor uw auto of motor, bij Gio Klassieker Verzekering bent u altijd gegarandeerd van een autoverzekering op maat.

Bij een autoverzekering is het nodig om de juiste keuzes te maken. Er zijn namelijk talloze verzekeringen en de keuze hangt af van verschillende factoren. Met een autoverzekering van Gio Klassieker Verzekering bent u verzekerd met een zeer goede dekking en lage premie. Het is bij Gio Klassieker Verzekering mogelijk om te kiezen voor een wettelijk verplichte WA-dekking of een extra dekking met één van onze uitgebreidere verzekeringspakketten.

moderne autoverzekering

Persoonlijk advies over uw autoverzekering

Bij Gio Klassieker Verzekering adviseren en verzekeren wij niet alleen particulieren, maar ook verenigingen, bedrijven en instellingen. Dit doen wij op een objectieve en onafhankelijke maar zeer persoonlijke manier.

Naast onze verzekeringen voor (klassieke) voertuigen, kunnen wij u ook van dienst zijn met woon– en persoonsverzekeringen. Dit doen wij op een deskundige en professionele manier, zodat u compleet geïnformeerd en geadviseerd bent over uw verzekering. Heeft u vragen over de autoverzekeringen van Gio Klassieker Verzekering? Bel ons op 036-548 70 70, wij geven u graag persoonlijk antwoord.