Inboedelverzekering

//Inboedelverzekering
Inboedelverzekering2022-02-17T16:39:13+02:00

Inboedelverzekering afsluiten bij Gio Klassieker Verzekering

Naast een opstalverzekering is een inboedelverzekering erg belangrijk. U heeft namelijk meer in huis dan u zelf denkt! Vaak wordt de waarde van een inboedel onderschat. Na schade of een inbraak blijkt de waarde veel hoger te liggen dan er in de eerste instantie werd gedacht. Dit is erg zonde, en daarom biedt Gio Klassieker Verzekering u de keuze uit twee voordelige inboedelverzekeringen. Ook voor uw inboedel verzekert u zich op maat bij Gio Klassieker Verzekering.

Bent u op zoek naar een inboedelverzekering tegen een scherpe premie? Maak dan kennis met de inboedelverzekering van Gio Klassieker Verzekering.

inboedelverzekering

Meer informatie over uw inboedelverzekering

Bij Gio Klassieker Verzekering gaan wij bij ieder individu en iedere verzekering op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier te werk. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Naast onze inboedelverzekering kunnen wij u ook van dienst zijn met uw klassieke autoverzekering of rechtsbijstandverzekering. Ook daar gaan wij op een deskundige en professionele manier te werk, zodat u compleet geïnformeerd en geadviseerd bent over uw verzekering. Heeft u vragen over een of meerdere verzekeringen van Gio Klassieker Verzekering? Bel ons op 036-548 70 70, wij geven u graag persoonlijk antwoord.