Caravanverzekering

//Caravanverzekering
Caravanverzekering2022-10-28T14:26:31+02:00

Een caravanverzekering afsluiten bij GIO Klassieker Verzekering

Uw caravan is voor u en uw gezin waarschijnlijk een zeer belangrijk bezit en onmisbaar op momenten die er écht toe doen. Het is daarom van groot belang om een goede dekking te nemen en voor snelle reparatie te gaan bij schade. Maak kennis met de caravanverzekering van GIO Klassieker Verzekering. Hiermee verzekert u uw caravan op een voordelige manier.

Met de caravanverzekering van GIO Klassieker Verzekering viert u onbezorgd vakantie op uw favoriete vakantieplek. U bent namelijk op een goede manier verzekerd bij diefstal en schade aan de caravan door bijvoorbeeld weersomstandigheden, brand of een aanrijding.

Offerte aanvragen
Caravanverzekering
  • Scherpe premie met uitstekende dekking

  • 10% overdekking bij aantoonbare meerwaarde

  • Keuze van een eigen schadehersteller

  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland bij Casco-dekking

  • Meerdere klassiekers op één verzamelpolis is mogelijk

  • Waardegarantie op basis van taxatierapport

  • Polisvoorwaarden conform eisen FEHAC

Vraag naar meer advies over uw caravanverzekering

Bij GIO Klassieker Verzekering adviseren en verzekeren wij op een objectieve, persoonlijke en onafhankelijke manier. Hierdoor kunnen wij u zo goed en vertrouwelijk mogelijk van dienst zijn. Bovendien adviseren en verzekeren wij niet alleen particulieren, maar ook verenigingen, bedrijven en instellingen. Verzekeringen kunnen lastig zijn, maar GIO Klassieker Verzekering zult u helpen waar nodig.

Bovendien kunnen wij u, naast onze populaire voertuigverzekeringen, van dienst zijn met diverse woon- en persoonsverzekeringen. Wilt u meer informatie over onze caravanverzekering? Of bent u op zoek naar advies over een van onze andere verzekeringen? Bel dan naar 036-5487070, onze deskundigen helpen u graag op een persoonlijke manier verder.