Bromfietsverzekering

//Bromfietsverzekering
Bromfietsverzekering2017-10-27T11:22:10+02:00

Bromfietsverzekering van Gio Klassieker Verzekering

Voor iedere scooter of brommer heeft Gio Klassieker Verzekering een passende bromfietsverzekering. Naast de bekende oldtimerverzekeringen biedt Gio Klassieker Verzekering ook diverse bromfietsverzekeringen voor iedere bestuurder van brommers en scooters. Voordat u een tripje maakt met uw scooter of bromfietsverzekering, is het praktisch om eerst een bromfietsverzekering af te sluiten.

Gio Klassieker Verzekering biedt diverse verzekeringen voor uw voertuig. Voor de scooter –of brommerbestuurder heeft Gio Klassieker Verzekering drie verschillende verzekeringen samengesteld. Of u nu in het bezit bent van een simpele bromfiets of een scooter met alles er op en er aan; wij van Gio Klassieker Verzekering hebben de passende bromfietsverzekering voor u in huis. U heeft bij Gio Klassieker Verzekering de keuze uit een WA-verzekering, een Beperkt Casco verzekering of Volledig Casco verzekering.

bromfietsverzekering

Persoonlijk advies over uw bromfietsverzekering

Met een bromfietsverzekering van Gio Klassieker Verzekering verzeker je je scooter of bromfiets op een passende manier. Wij van Gio Klassieker Verzekering gaan op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier te werk als het gaat om adviseren en verzekeren van voertuigen. Naast bromfietsverzekeringen kunnen wij u ook van dienst zijn bij autoverzekering of motorverzekering. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u ons voor advies bellen op 036-548 70 70.