Aansprakelijkheidsverzekering

//Aansprakelijkheidsverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering2022-02-17T16:39:44+02:00

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Gio Klassieker Verzekering

Schopt uw kind een voetbal snoeihard door het raam van de buren? Of gooit u zelf per ongeluk een glas wijn op de laptop van een vriend? Dan kan diegene kan schade bij u gaan claimen.

Onze aansprakelijkheidsverzekering vergoedt alle schade die u, uw kinderen of uw huisdieren veroorzaken. Dit is uiteraard wel onder het voorbehoud dat de schade niet opzettelijk is veroorzaakt. Met de voordelige aansprakelijkheidsverzekering van Gio Klassieker Verzekering heeft u een uitgebreide dekking voor u en uw hele gezin. Gedekt bij aansprakelijkheid. Dat geeft rust.

Aansprakelijkheidsverzekering

Advies over uw aansprakelijkheidsverzekering

Bij Gio Klassieker Verzekering gaan onze deskundigen op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier te werk. Hierdoor kunnen zij u op een juiste en vertrouwelijke manier adviseren, informeren en verder helpen.

Naast een aansprakelijkheidsverzekering kunt u ook bij ons terecht voor diverse voertuig- en woonverzekeringen. Bent u in het bezit van een klassieke motor? Dan is de klassieke motorverzekering ideaal voor u. Wilt u meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering van Gio Klassieker Verzekering, of wilt u graag advies over het afsluiten van een andere verzekering? Neem dan contact op met onze deskundigen door te bellen naar 036-548 70 70 of een e-mail te sturen naar info@gio.eu.