Vacature stagiair(e) bedrijfsvoering

///Vacature stagiair(e) bedrijfsvoering
Vacature stagiair(e) bedrijfsvoering2015-12-15T14:55:55+02:00

Ben jij de student waar we naar op zoek zijn? Heb je affiniteit met bedrijfsvoering en wil je voor een professioneel adviesbureau werken? Ben je daarnaast oplossingsgericht, initiatiefrijk, analytisch en een doorzetter? En wil je tevens je vaardigheden op het gebied van bedrijfsvoering verbeteren? Dan is een stage bij Gio Klassieker Verzekering de uitgelezen kans voor jou!

Wie zijn wij?
Vanaf 1975 specialiseert de Gio Klassieker Verzekering zich in het verzekeren van auto’s. Maar naast onze welbekende autoverzekeringen bestaat ons verzekeringsassortiment ook uit woonverzekeringen en persoonsverzekeringen. Deskundig, persoonlijk en objectief advies is wat wij bieden. Dit combineert Gio Klassieker Verzekering met vakkennis, onafhankelijkheid, goede service en snelle schadebehandeling.

Wat houdt de stage in?
De stage betreft een periode van 5 maanden. Als stagiair maak je deel uit van de Gio Klassieker Verzekering bedrijfsvoering. Ons kantoor is gevestigd aan de Burgemeester de Bordesstraat 86 in Bussum. We zijn een hecht en hardwerkend team en er wordt met een open en informele manier met elkaar om gegaan. Daarnaast is er alle ruimte om aan je scriptie te werken. De beste kwaliteit aan klanten leveren is altijd ons hoofddoel.
 
Profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze, hardwerkende en proactieve studenten. Je bent handig met cijfers, communicatief vaardig en samenwerkingsgericht. Je hebt een studie gedaan met als achtergrond bedrijfsprocessen en geïnteresseerd in het adviesberoep. Denk jij aan de eisen te voldoen? Stuur dan je motivatiebrief plus cv naar info@gio.eu.