huisdierenzorgverzekering

//huisdierenzorgverzekering
huisdierenzorgverzekering2017-10-20T11:41:15+02:00

Huisdierenzorgverzekering2

Onvoorwaardelijke liefde, gezelschap, aanhankelijkheid en trouw. Zomaar een aantal kenmerken van een huisdier. Kenmerken die u als huisdiereigenaar als geen ander kent. Uw huisdier is uw maatje voor een liefst zo lang mogelijke tijd.

Alvorens u tot de aanschaf van uw hond of kat bent overgegaan, heeft u vast en zeker stilgestaan bij het feit dat het houden van een huisdier ook de nodige kosten met zich mee zal brengen. Het dier heeft tenslotte zijn dagelijkse portie voedsel nodig, wil kunnen spelen en zal toch jaarlijks moeten worden ingeënt. Ach, vergeleken met het plezier en de liefde die u ervoor terugkrijgt, zijn deze kosten te verwaarlozen.

Maar wat als uw huisdier ziek wordt of een ongeval krijgt? Natuurlijk wilt u uw dier de medische zorg geven die het nodig heeft, dus gaat u direct naar een dierenarts. De rekening van een dierenarts kan echter onverwacht hoog oplopen. Een operatie onder narose met huisvesting, verpleging, injecties en medecijnen kost al snel 1.000 euro. Zo krijgt ‘uw kostbare bezit’ ineens een hele andere betekenis.

Gio Klassieker Verzekering biedt u nu de mogelijkheid om u tegen deze onvoorziene hoge kosten te verzekeren. Hiervoor hebben wij de Gio Klassieker Verzekering Huisdierenzorgverzekering in het leven geroepen. Deze verzekering biedt uitgebreide dekkingen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken of u de rekening wel kunt betalen. Naast de standaard premie, betaalt u in geval van ongeval of ziekste slechts een eigen bijdrage van 19% over de totale kosten.