Computerverzekering

//Computerverzekering
Computerverzekering2017-10-20T11:41:15+02:00

De door uw dealer geleverde computerapparatuur voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteits eisen, waarop uiteraard de normale fabrieksgarantie van toepassing is.

Computer appartuur is echter kostbare en schadegevoelige apparatuur, waarbij de kosten voor reparatie vaak erg tegen kunnen vallen. Een ongelukje zit een een kein hoekje en schade door vallen, stoten, vocht, diefstal e.d. valt niet onder standaard fabriekgarantie! Ook inboedelverzekeringen geven over het algemeen een te beperkte of zelfs helemaal geen dekking. (bijv. buitenshuis) en er is over het algemeen sprake van een hoog eigen risico. Tevens vallen technische defecten buiten de dekking!

Om u ervan te verzekeren niet voor vervelende financiele verrassingen te komen staan, adviseren wij u dan ook bij aankoop van nieuwe apparatuur deze uiterst compleet te verzekeren.

Neem contact met ons op via mail, telefoon 036 5487070 of maak gebruik van de bel mij terug button rechts op deze pagina. Onze adviseurs helpen u snel aan een op uw situatie aangepaste oplossing.