Volkswagen Oldtimer verzekeren

//Volkswagen Oldtimer verzekeren
Volkswagen Oldtimer verzekeren2017-10-20T11:41:13+02:00

Volkswagen Klassieker verzekeren | Oldtimer Verzekeringengio

Volkswagen oldtimer verzekeren. Dit is dé specialiteit van Gio Klassieker Verzekering. Wilt u ook een goede, heldere maar vooral goedkope verzekering? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van klassieke voertuigen en oldtimers. Wij begrijpen dat u uw prachtige oldtimer goed wilt verzekeren. Daarom kunt u hier geheel vrijblijvend de verzekering van uw Volkswagen direct berekenen. WA-verzekering, WA extra, of All Risk verzekeren met uitstekende voorwaarden.

Onderstaande type’s kunt u al verzekeren vanaf € 38,50 per jaar klassiek:

Eenvoudige uw oldtimers online verzekering

Het voordeel van de oldtimer verzekeringen van Gio Klassieker Verzekering is dat u deze zelf kunt berekenen en direct verzekeren. Wij hebben een module voor u opgezet, waarmee u na het invullen van een aantal gegevens, direct uw oldtimer kunt verzekeren. Hiermee bespaart u een hoop tijd en zorgen wij voor een transparante omgeving. Bereken uw verzekering! 

Oldtimers laten taxeren?

We krijgen ook vaak de vraag om een oldtimer te taxeren? Dit kunt u volledig zelf doen. Hiermee zijn we de goedkoopste in Nederland! Taxeer uw klassieker!