Groene kaartverzekering

//Groene kaartverzekering
Groene kaartverzekering2019-01-09T11:04:35+02:00

Oldtimer, klassieker of youngtimer importeren of exporteren!

Wilt u een auto zonder kenteken vanuit het buitenland importeren of naar het buitenland exporteren dan hebben wij een eenvoudige oplossing.
Groene kaartverzekering
Wanneer u een auto wilt importeren of exporteren, is het wettelijk verplicht de auto WA te verzekeren. De Groene kaartverzekering biedt de oplossing voor een WA dekking van 15 dagen. Tijdens deze periode kunt u goed verzekerd naar Nederland of naar het land van bestemming rijden, waar u uw voertuig bij een verzekeringsmaatschappij kunt onderbrengen. Gio kan u deze groene kaart bieden. De verzekering is voor u als particulier maar ook voor bedrijven die doen aan import en/of export van auto’s. Met de Groene kaartverzekering verzekeren wij met name invoer, uitvoer en transitokentekens.
15 daagse WA dekking met de groene kaartverzekering
Gio Klassieker Verzekering regelt bij een groene  kaartverzekering een 15-daagse WA dekking, waarmee  u voldoet aan de wettelijke regels. De verzekering wordt afgesloten voor import en export. Na 15 dagen vervalt automatisch de dekking. De WA verzekering geeft geen dekking voor schades aan de auto zelf.
Wilt u uw auto uitgebreider verzekeren dan alleen WA dekking, dus ook Casco (WA + Casco = All Risk) dan dient u voor het Casco gedeelte een aparte verzekering af te sluiten. Ook de Casco verzekering kunt u via Gio goed, voordelig en snel regelen.
De groene kaartverzekering  afsluiten binnen 5 minuten
Gio regelt snel uw groene kaart verzekering. U neemt contact met ons op. U krijgt een mailtje waarop u alle benodigde gegevens kunt invullen voor het opmaken van uw verzekering. In de mail vermelden wij ook de betalingsinstructie. Binnen 2 dagen heeft u de groene kaart in huis.

Exportkenteken

In landen waar een persoonsgebonden kenteken geldt is tevens een exportkenteken verplicht. Wij kunnen u niet van dienst zijn bij het verkrijgen van een exportkenteken. Wij adviseren u tijdig zo’n kenteken in het land van herkomst te regelen.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.