Nieuw GIO Logo Nieuwe Website

//Nieuw GIO Logo Nieuwe Website

Nieuw GIO Logo Nieuwe Website

GIO verzekeringsgroep presenteert met trots haar nieuw logo en nieuwe website. Tijd voor verandering is wat GIO dacht en heeft daarbij gekozen voor een nieuw logo met bijpassende website. In 40 jaar tijd (1975) is er zowel op het web als in het dagelijkse leven veel veranderd. Wij willen dan ook meegroeien met de behoeftes van onze klanten en gaan daarbij voor optimale service. Een modern logo en vooral vernieuwde website moet hier aan bijdragen.

Vernieuwde GIO website, overzichtelijk en duidelijk
Vanaf 1975 specialiseert de Gio Klassieker Verzekering zich in het verzekeren van auto’s. Maar naast onze welbekende autoverzekeringen bestaat ons verzekeringsassortiment ook uit woonverzekeringen en persoonsverzekeringen. Een overzichtelijke, duidelijke maar ook zeker eenvoudige website is hierbij zeer gewenst.

Dit is dan ook wat de vernieuwde GIO website moet uitstralen. Het moet duidelijk zijn welke producten wij aanbieden, wat er met deze verzekeringsproducten wordt gedekt, hoe u het kunt afsluiten en waar u terecht kunt voor vragen. Geen lastige termen of onduidelijkheden over verzekeringspakketten maar juist helderheid en service! Ervaart u toch nog onduidelijkheid, neem dan gerust contact met ons op via 036 548 7 070 of mail naar info@gio.eu.

Het GIO logo gemoderniseerd
Tevens vonden we dat er na 40 jaar tijd ook wel een nieuw logo ontworpen mocht worden. Het oude GIO logo maar dan met een nieuw ‘lakje’. GIO adviseert namelijk zowel aan particulieren, verenigingen, instellingen als aan de zakelijke markt. Wij zijn er dus voor iedereen en dat willen we ook graag naar buiten uitstralen.

Vele diensten met een persoonlijk randje
Deskundig, persoonlijk en objectief advies is wat wij bieden. Dit combineert Gio Klassieker Verzekering met vakkennis, onafhankelijkheid, goede service en snelle schadebehandeling. Daarbij is GIO een actieve persoonlijke adviseur voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financieringen en bancaire diensten. Kortom, een adviseur op vele fronten met een vernieuwd universeel logo en bijpassende website.

By |2015-12-22T08:41:47+02:00december 15th, 2015|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Nieuw GIO Logo Nieuwe Website

About the Author: