InterClassics Maastricht 2016

//InterClassics Maastricht 2016

InterClassics Maastricht 2016

InterClassics Maastricht 2016 is hét evenement voor de autoliefhebber. Van donderdag 14 t/m zondag 17 januari staat Maastricht helemaal in het teken van auto’s en toebehoren. Het is alweer de 23ste editie van het grootste oldtimer evenement van de Benelux, de InterClassics. Het evenement heeft dit jaar dan ook een nieuwe naam gekregen. InterClassics en TopMobiel zijn namelijk samengevoegd tot InterClassics Maastricht dat in MECC Maastricht wordt gehouden. Thema’s van de InterClassics editie 2016 zijn 100 jaar BMW en British Royals: Bentley & Rolls Royce.

Nieuwe naam zelfde beursconcept
Ondanks dat het auto-evenement een nieuwe naam heeft gekregen blijft het beursconcept onveranderd. Reden voor de naamsverandering komt door de internationale uitbreiding van het evenement. Vorige jaar was de eerste editie van de InterClassics in Brussel.

Wat houdt InterClassics Maastricht in?
De InterClassics is een hoogwaardige autobeurs met extra aandacht voor aankleding en prestatie. Het is een klassieke autohandel beurs waar vele eigenaren van bolides zullen wisselen. Daarnaast is InterClassics Maastricht het grootste oldtimerevenement van de Benelux en ook in 2016 verwacht de organisatie veel (30.000) bezoekers. Voor iedere klassiekerliefhebber een kijkje waard!

BMW, Bentley & Rolls Royce thema’s
Het hoofdthema van InterClassics 2016 is 100 jaar BMW waarbij er een uitgebreide en exclusieve collectie klassiekers zal worden gepresenteerd. Naast het thema van BMW Klassieke Autoclub Nederland is er een tweede thema gekozen. Namelijk Britisch Royals: Bentley & Rolls Royce wat in samenwerking is met De Mascotte.

Kaartverkoop InterClassics Maastricht
Bent u geïnteresseerd in het grootste klassiekerevenement van de Benelux? InterClassics raad bezoekers aan om entreekaarten online te kopen, waarbij u gebruik kunt maken van een flinke korting. Kijk voor meer informatie op hun website www.interclassicsmaastricht.nl.

By |2015-12-15T11:59:25+02:00december 11th, 2015|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor InterClassics Maastricht 2016

About the Author: