Kampeerautoverzekering

//Kampeerautoverzekering
Kampeerautoverzekering2024-02-15T17:26:35+02:00

Kampeerautoverzekering afsluiten bij GIO Klassieker Verzekering

Uw kampeerauto is voor u (en uw gezin) een belangrijk bezit en onmisbaar op de momenten die er écht toe doen. Een goede dekking en snelle reparatie bij schade is daarbij van groot belang. Maak daarom kennis met de kampeerautoverzekering van GIO Klassieker Verzekering!

Bij GIO Klassieker Verzekering heeft u de keuze uit een Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking en een cascodekking. U kiest de dekking die u nodig denkt te hebben, en natuurlijk de dekking die het meest bij u en uw situatie past. Wees zeker van een complete dekking voor uw kampeerauto, met de GIO kampeerautoverzekering.

Offerte aanvragen

Advies over uw kampeerautoverzekering

Bij GIO Klassieker Verzekering kunt u niet alleen aankloppen voor een kampeerautoverzekering, maar ook voor het verzekeren van andere (klassieke) voertuigen. Welke verzekering(en) u ook kiest, u wordt door onze experts altijd geholpen op een persoonlijke, objectieve en onafhankelijke manier. Dit doen zij zodat u op de juiste en meest vertrouwelijke manier geadviseerd wordt.

Verzekeringen kunnen lastig zijn, maar dat wordt door de deskundigen van GIO Klassieker Verzekering snel weggenomen. Wilt u meer informatie over onze kampeerautoverzekering, of bent u op zoek naar advies? Bel dan naar 036-5487070, onze deskundigen helpen u graag persoonlijk verder.

  • Scherpe premie met uitstekende dekking

  • 10% overdekking bij aantoonbare meerwaarde

  • Keuze van een eigen schadehersteller

  • Pechhulpverlening in binnen- en buitenland bij Casco-dekking

  • Meerdere klassiekers op één verzamelpolis is mogelijk

  • Waardegarantie op basis van taxatierapport

  • Polisvoorwaarden conform eisen FEHAC